Sposób przygotowania

10 kromeczek bagietki pokrojonej po skosie,
masło,
3 filety śledziowe w oleju,
1 jabłko - najlepiej czerwone lub zielone,
koperek.

Śledzie pokroić w dosyć duże dzwonka. Koperek umyć i osuszyć. Jabłko umyć, osuszyć i pokroić na bardzo cieniutkie cząsteczki, licząc po 2 cząstki na każdą kromeczkę. Resztę jabłka zjeść bez szemrania.
Kromeczki posmarować delikatnie masłem, na każdej ułożyć z jednej strony po 2 plasterki jabłka i przykryć śledziem. Ozdobić koperkiem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    takiej kanapki to jeszcze nie jadłam
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    łooo ciekawe jak to smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Rewelacyjny pomysł na kanapki.
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    fajny i szybki pomysł nakanpkę
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    lubię takie kanapki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajne kanapki:)
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Idealne na zbliżającego się śledzika ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawe;)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo apetyczne tak lubię .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !