Sposób przygotowania

Rż gotujemy w osolonej wodzie. Szpinak drobno siekamy. Do ciepłego jeszcze ryżu dodajemy ser oraz szpinak, doprawiamy, mieszamy. Formujemy kulki.Najlepiej podawacna ciepło.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    jakie fajne :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    Fajny pomysł- szkoda ze nie ma zdjęcia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !