Sposób przygotowania

Warzywa, mięso, boczek i goździk zemleć. Dusić w maśle ,cały czas mieszając,do ciemnozłotego, prawie brązowego koloru. Dolać bulion wymieszany z koncentratem. Do zbyt gęstego sosu dodać gorącej wody. Doprawić solą i pieprzem, dusić na małym ogniu 30-45 minut. Podawać z ulubionym makaronem.
Można podprawić śmietaną,posypać dowolnym żółtym serem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jadwiga18

    spróbuje przy nastepnym spagetthi
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    najs:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !