Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, pokroić w półplasterki. Cebulę pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło dodać cebulę i chwilę poddusić, dodać pieczarki i dusić do odparowania wody. Po zdjęciu doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    lubię taki dodatek do roladek itp.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Tak przygotowane pieczarki są świetną bazą do wielu dań.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !