Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczna pasta

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
cebula 1 szt mniejsza
majonez 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczna pasta

Jajka ugotować na twardo ,zetrzeć na dużych oczkach na tarce.Cebulkę drobno pokroić.Wymieszać dodać majonez i doprawić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 19.03.2013 13:55
mi smakuje :-)
Rybciia 30.08.2012 10:36
bardzo lubię :-)
jeta72 04.07.2012 23:44
super
Krystyna32 03.02.2012 00:09
pycha
Emilia21 02.11.2011 11:52
super
Edyta38 19.03.2011 19:36
smaczna
Joanna108
Joanna108 22.12.2010 13:39
Robię podobną pastę, z tym że jajka rozgniatam widelcem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak