Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KISZKA Z KIEŁBASĄ WIEJSKĄ

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiszka 0.5 kg
kiełbasa wiejska 0.10 dkg
cebula biała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: KISZKA Z KIEŁBASĄ WIEJSKĄ

cebulkę podsmażyć na tłuszczu na rumiano,
następnie dodać kiszkę i pokrojoną, obraną ze skóry kiełbasę,całość jeszcze chwilę smażyć,przyprawić do smaku pieprzem mielonym prymat i solą.
Najlepiej smakuje z ogórkiem kiszonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

borgia 07.02.2011 19:20
Aniu. Bardzo Ci dziękuję za naprawdę rewelacyjny przepis. Kaszaneczka pierwsza klasa. Dzięki kiełbasie zupełnie inaczej smakuje, niż zwykła z cebulką. Dzisiaj mieliśmy fantastyczny obiad. teraz ruszać się nie mogę... Strasznie dużo zjadłam. Romulek zwany Romantem - zachwycony. Polecam gorąco. Coś pysznego.
Martysia 26.10.2010 19:08
ciekawy przepis, muszę wypróbować
Łucja1 30.09.2010 13:59
na pewno jest pyszna!
Anna189 27.09.2010 11:19
naprawdę ciekawe połączenie
Ania71 26.09.2010 22:03
mysle ze Wam bedzie smakowac:)
borgia 26.09.2010 20:42
O! Nowe oblicze kaszanki będzie. Nigdy nie jadłam z kiełbasą wiejską w takiej konfiguracji.
Beata73 26.09.2010 19:20
na pewno pyszniutkie! w domu tylko ja jem kiszkę to jutro mam kolacje z głowy!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak