Sposób przygotowania

cebulkę podsmażyć na tłuszczu na rumiano,
następnie dodać kiszkę i pokrojoną, obraną ze skóry kiełbasę,całość jeszcze chwilę smażyć,przyprawić do smaku pieprzem mielonym prymat i solą.
Najlepiej smakuje z ogórkiem kiszonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    na pewno pyszniutkie! w domu tylko ja jem kiszkę to jutro mam kolacje z głowy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    borgia

    O! Nowe oblicze kaszanki będzie. Nigdy nie jadłam z kiełbasą wiejską w takiej konfiguracji.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ania71

    mysle ze Wam bedzie smakowac:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    naprawdę ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    na pewno jest pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    ciekawy przepis, muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    Aniu. Bardzo Ci dziękuję za naprawdę rewelacyjny przepis. Kaszaneczka pierwsza klasa. Dzięki kiełbasie zupełnie inaczej smakuje, niż zwykła z cebulką. Dzisiaj mieliśmy fantastyczny obiad. teraz ruszać się nie mogę... Strasznie dużo zjadłam. Romulek zwany Romantem - zachwycony. Polecam gorąco. Coś pysznego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !