Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spaghetti z rzepą i tuńczykiem - błyskawiczne

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron spagetti 400 g
rzepa 1/2
sos sojowy 3 łyżki
masło 1 łyżeczkaa
Sól czosnkowa jodowana Prymat
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z rzepą i tuńczykiem - błyskawiczne

Rzepę obieramy i trzemy na grubych oczkach tarki. Makaron gotujemy al dente w dużej ilości lekko osolonej wody. Na gorący makaron daję masło (tak aby się rozpuściło), rzepę i tuńczyk (bez sosu własnego). Polewamy sosem sojowym, doprawiamy pieprzem, lekko mieszamy i gotowe. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 23.05.2011 10:17
fajny przepis
Grażyna13 06.05.2011 09:40
Ciekawy przepis !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak