Sposób przygotowania

Fasolkę umyć i obciąć końcówki .Ułożyć w garnku. Zagotować w czajniku wodę i wrząca zalać fasolkę, osolić . Gotować 25 minut . Odcedzić . W woku rozgrzać olej. Włożyć przyprawy i słonecznik .Zamieszać włożyć fasolkę i chwilę smażyć delikatnie mieszając drewnianą szpatułką .

Podawać jako jedno z dań orientalnych lub jako dodatek do mięs z patelni grillowej .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam fasolkę szparagową na gęsto. W takiej wersji jeszcze nie jadłam - ale w nadchodzącym sezonie z całą pewnością sięgnę po ten przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Ach bardzo smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !