Sposób przygotowania

Filety oczyścić i pokroić w plastry. Każdy oprószyć przyprawą, czosnkiem i posmarować musztardą.Ser pokroić w słupki. Na każdym filecie kłaść po słupku sera i rolować. Panierować w jajku i bułce tartej Piec na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    jadłam takie są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !