Sposób przygotowania

Pstrągi płuczemy i suszymy. Rzepę ścieramy na grubych oczkach tarki. Posiekaną kolendrę dodaję do wymieszanego sosu sojowego z sherry i w środku smaruję nią pstrągi. Do pstrąga wkładam jeszcze po łyżce rzepy. Tak przygotowane pstrągi zanurzam w reszcie marynaty i odstawiam do lodówki na całą noc. Następnego dnia tak przygotowaną rybę smażę na patelni grillowej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Wpraszam się na takiego pstrąga !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobry przepis, lubie ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Sama nazwa mnie zaintrygowała, co dopiero smak! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !