Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka żółta z bułeczką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
masło 1/2 kostki
sól 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka żółta z bułeczką

Fasolkę obrać i ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Masło roztopić w rondelku, dodać bułkę. Fasolkę wyłożyć na talerz i polać bułką z masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 26.09.2010 19:21
mniam pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak