Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Mięso mielone podsmażamy z przyprawami, na koniec dodajemy pokrojonego pomidora. Ugotowany ryż przekładamy do mięsa, mieszamy całość. Dodajemy 1 pokruszony plasterek mozzarelli.

Patisony myjemy, wydrążamy. Nadziewamy ryżem z mięsem. Przykrywamy kosteczkami mozzarelli. Zapiekamy ok. 20 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    robię podobne tylko że z papryką. teraz na pewno wypróbuje z patisonami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    robie podobne,pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Ślicznie wyglądający duecik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ładnie się prezentują.
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ładnie wyglądaja:) zawsze sie zastanawiałam co można z takich patisonów robić a tu taki fajny przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    smakowicie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosci pieknie wygladaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    aż ślinka cieknie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !