Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w plasterki o szerokości około jednego centymetra i marynujemy przez noc w marynacie (zobacz mój przepis na marynatę) lub jeśli nie mamy na to czasu, skrapiamy pociętą kiełbasę sosem sojowym i posypujemy przyprawą do grill’a.

Plasterki boczku kroimy na pół, żeby uzyskać mniejsze kawałki, a cebulę w prążki.

Nabijamy na „patyk” (długi lub kilka mniejszych) kolejno: plaster kiełbasy, pół plasterka boczku złożonego na pół, cebulę itd., aż skończą się składniki.

Grillujemy ;-)

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pychotka! :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Fajne i pomysłowe!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    robię podobnie
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    chyba w tytule wdarł się chochlik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !