Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

złociste medaliony

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: złociste medaliony

pierś z kurczaka kroimy w większą kostkę tak około cm.
Dodajemy dwie łyżki majonezu,dwie łyżki mąki,dwie łyżki startego żółtego sera,dwa jajka,mieszamy wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzewamy olej,nakładamy łyżką stołowa masę formując medalion,smażymy z dwóch stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak