Sposób przygotowania

W każdej piersi nacinamy ostym nożem kieszeń i wkladamy do niej plasterek fety oraz łyżeczke odmrożonego szpinaku , po czym zamykamy kieszeń wykałaczką .
Po spięciu, smarujemy każdą \"sakiewkę\" vegetą i smażymy na oliwie bądź masle na ładny zlosicty kolor
Biały sos przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu i wlewamy na patelnię do karczakowych kieszonek
Dodajemy do sosu szpinak 3-4 łyżki oraz wyciskamy czosnek zostawiamy na kilka minut do zgęstnienia sosu, a następnie dodajemy sól, pieprz i gałkę.
Najlepiej smakuja w połączeniu z ryżem lub kuskusem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !