Sposób przygotowania

Zagotować wodę z solą (gdyby jajo pękło to nie wypłynie dlatego sól). Dopiero jak woda zacznie wrzeć to włożyć jajka i gotować 4 minuty (z zegarkiem w ręku).
Może przepis wydać się banalny, jednak nie raz spotkałam osoby którym nie wychodzi gotowanie jaj na miękko. Na pewno nie jeden początkujący kucharz tu zajrzy, więc ten przepis może się również komuś przydać:)

Komentarze

  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Moje ulubione :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ale mam na nie ochotę;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    to się zalicza do przepisów?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dla początkujących na pewno :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !