Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet grzybowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby leśne 1 kg
orzechy włoskie 3 łyżki
mięso dowolne 1 kg
cebula 1 sztuka
natka pietruszki 3 łyżki
sól
pieprz
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet grzybowy

Mięso gotujemy i mielimy. Cebulę, natkę i grzyby siekamy (podduszamy), orzechy miażdżymy. Łączymy z pozostałymi składnikami, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Mase przekładamy do keksówki i zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 04.11.2012 19:29
na pewno smaczny;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak