Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchewka w ciescie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 50 dag
jaja 3 szt.
śmietana 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka w ciescie

Marchewkę obrac ,opłukac i pokroic w grubsze plastry. Ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i osuszyc. Jaja rozmącić ze śmietaną i odrobina soli,dodac tyle maki aby ciasto bylo nieco gestsze niz nalesnikowe. Maczac kawałki marchewki w ciescie i smazyc na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 26.09.2010 22:33
wyśmienite na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak