Sposób przygotowania

Filety rozbijamy, solimy i pieprzymy. Nakładamy na każdy plaster sera i dwa paluszki krabowe (surimi). Zawijamy roladki, smażymy z obu stron na złoto.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawe zestawienie ryby i drobiu!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    na pewno pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy pomysł z tym surimi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie wyglądają,super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajna,smaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !