Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Po przestygnięciu obieramy je, siekamy drobno nożem i wrzucamy do miseczki. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez, a następnie ugniatamy widelcem na „papkę”. Szynkę kroimy w drobną kostkę i mieszamy z pastą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo pyszne są takie pasty, a zawsze to coś innego:)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    też taka robię, jest pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !