Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z szynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
mojonez 1 łyżka
szynka konserwowa 1-2 plastry
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z szynką

Jajka gotujemy na twardo. Po przestygnięciu obieramy je, siekamy drobno nożem i wrzucamy do miseczki. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez, a następnie ugniatamy widelcem na „papkę”. Szynkę kroimy w drobną kostkę i mieszamy z pastą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 01.02.2011 08:35
super
ZEWA 10.01.2011 18:04
też taka robię, jest pycha
Izabela/bella81 05.01.2011 10:40
bardzo pyszne są takie pasty, a zawsze to coś innego:)
monisia1977 21.11.2010 08:44
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak