Sposób przygotowania

Białka ubijamy ze szczyptą soli na sztywną pianę. Z pozostałych składników przygotowujemy ciasto, z którym następnie kłaczymy pianę z białek. Gofrownicę rozgrzewamy, smarujemy za pomocą pędzelka oliwą i pieczemy gofry około 4 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Uwielbiam ze śmietaną i sosem czekoladowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    mam identyczny przepis na gofry, wychodzą pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjne !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    będę próbować dziś, mam nadzieję, że też wyjdą takie piękne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !