Sposób przygotowania

ser mielimy przez maszynkę , margarynę cukier waniliowy jajka i jedno żółtko ucieramy z cukrem po czym dodajemy ser dobrze wymieszać z żelatynę rozpuścic w 1/3 szklance zimnego mleka po 10 min dolewamy dolewać gotującym mlekiem i odstawic aż wsytygnie masę serową wylewamy na herbatniki wyłożonej w cześniej w foremce i na wierzch wylewamy rozpuszczone obojętnie jakie smak galaretki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie serniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !