Sposób przygotowania

Do miski wbijamy jajka i cukier. Ubijamy na pianę. Dodajemy mą kę i proszek do pieczenia i delikatnie mieszamy. Przekładamy na blachę i pieczemy w piekarniku w 180 C, aż patyczek po nakłuciu ciasta będzie suchy. Nakładamy brzoskwinie i rozrabiamy galaretkę według przepisu na opakowaniu. Tężejąca galaretkę wykładamy na biszkopt

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    smaczny i prosty przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre takie ciasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmmm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    he, fajne. zawsze dodawałam krem a z samą galaretką nigdy chyba;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !