Sposób przygotowania

Filety z kurczaka obtaczamy w jajku doprawiamy sola i pieprzem nastepnie panierujemy w mące. Kładziemy na rozgrzana patelnie. Pokrojona cebulka i pieczarki wczesniej usmażone na patelni wkładamy na przyrumieniony filet na wierzch kładąc starty ser. Czekamy aż ser stopnieje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    Wygląda smacznie :)
  • 9
    original
    Opublikowano

    magical66

    dzisiaj kupiłam pieczarki więc na pewno spróbuję!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    warto wypróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !