Sposób przygotowania

Wołowinę kroimy w plastry grubości 4cm. Lekko rozbijamy dłonią.Marynujemy w marynacie Prymat 3h w chłodnym miejscu. Następnie przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy 30 min w temp. 220 stopni. Jabłka obieramy i kroimy w plasterki. Dodajemy do mięsa na ostatnie 7 min pieczenia. Ser rozpuszczamy w rondelku, dodajemy śmietanę,pieprz i tak otrzymanym sosem polewamy steki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takie danie by mi bardzo smakowało.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    na pewno bardzo dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !