Sposób przygotowania

Ser pokroić na grube plasterki. Przekroić każdy w poprzek do 3/4 szerokości każdego plasterka i włożyć do środka cieniutki plasterek szynki. Ser panierować jak kotlety (mąka, jajko, bułka tarta) i smażyć na głębokim tłuszczu przez 3-4 minut. Podawać z frytkami, sosem tatarskim lub keczupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    mniam, mniam, ślinka cieknie jak czytam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !