Sposób przygotowania

Budyń przygotować według przepisu.
W blaszce keksowej ułożyć następujące warstwy:
1) na dnie biszkopty
2) a następnie polać na nie zimny budyń
3) potem herbatniki
4) posmarować krówką
5) biszkopty
W garnku z odrobiną wody rozpuścić czekoladę a następnie polać nią ostatnią warstwę przekładańca. Wstawić na 30 min. do lodówki
Smacznego.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    musi być pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    musi być pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super przepis i świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Mniam! Wygląda bardzo apetycznie :))))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    wyglada apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    zjadłabym takie ciacho
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    dla mnie smaczne jedzenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !