Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanie w poanierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kani 10
jajko 2
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kanie w poanierce

Jajko rozbijamy z widelcem oraz doprawiamy sola i pieprzem. Z kani odcinamy ogonki i obtaczamy je w jajku i bułce tartej. Tak przygotowane grzyby smażymy na patelni (na maśle) na rumiany kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 26.09.2010 11:58
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak