Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz w zalewie octowej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
mąka
sól
olej do smażenia
ocet

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w zalewie octowej

Rybę oczyścić, posolić, posypać mąką i usmażyć na rozgrzanym oleju. Przełożyć do miski. Cebulę pokroić w krążki. Ocet zmieszać z przegotowaną wodą w proporcjach : 3/4 wody i 1/4 octu. Odstawić na kilka godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anita21 01.10.2010 21:04
też czasem takie robię, ale wolę filety

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak