Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka troszkę roztłuc i pokroić na mniejsze - namoczyć w maślance na całą noc w lodówce. Rano do worka skruszyć paczkę krakersów (można je włożyć i puknąć parę razy tłuczkiem) i obtaczamy w nich pierś nie usuwając z niej maślanki. Do piekarnika na blaszkę i piec aż mięso będzie gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Super jedzonko!
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    wyglądają apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    robi?
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesuj?cy pomys? z tymi krakersami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !