Sposób przygotowania

Składniki na 1 porcję.

Kromki bagietki smarujemy z jednej strony masłem, posypujemy czosnkiem i oregano, a następnie zapiekamy w piekarniku do czasu uzyskania złocistego koloru. Rukolę płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy i układamy na talerzu. Pomidora kroimy w kawałki jak na zdjęciu i kładziemy na sałacie. Możemy delikatnie posolić. Plaster ananasa kroimy promieniście w kawałeczki o szerokości około 0,5-1cm. Na pomidorach kładziemy pokrojonego ananasa, następnie fetę oraz posiekanego orzecha włoskiego. Wszystko polewamy sosem powstałym ze zmieszania oliwy, octu i przyprawy fit up. Podajemy z ciepłą bagietką oraz lampką wina.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Ciekawe połączenie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wygląda
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !