Sposób przygotowania

Umyte mięso pokroić w kostkę, łodygi selera w plasterki , korzeń selera w słupki, pędy bambusa osączyć.W rondlu rozgrzać olej , wrzucić mięso i oba selery ,smażyć 10 min, podlać bulionem, dodać pędy bambusa, sos sojowy, przyprawić solą i pieprzem.Dusić na małym ogniu 40-50 min .Ragout podawać z ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Podoba mi sie Twój przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    jeszcze nigdy nie próbowałam, najwyzsza pora
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pychotka!
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    nigdy nie jadlam ale wyglada smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Mnie się też podoba:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajny ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    to musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Jeszcze nigdy nie jadłam pędów bambusa, chyba czas to zmienić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszny obiad u Ciebie, warto zrobić i przekonać się jak smakuje.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    przepyszne jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis,podoba mi sie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !