Składniki:
ciemny cukier Demerara | 1 i 1/2 łyżli |
otarta skórka pomarańczy | 1/2 łyżeczki |
jogurt | 400 g |
jagody | 2 filiżanki |
pomarańcze | 2 szt |
zarodków przennych | 25 g |
starta czekolada | 1 łyżka |
ciemny cukier Demerara | 1 i 1/2 łyżli |
otarta skórka pomarańczy | 1/2 łyżeczki |
jogurt | 400 g |
jagody | 2 filiżanki |
pomarańcze | 2 szt |
zarodków przennych | 25 g |
starta czekolada | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: