Sposób przygotowania

Naszykowac wszystkie warzywa, ziemniaki pokroic, buraki, marchewkę zetrzec na grubej tarce, fasolkę pokroic, kapustę poszatkowac. Na poczatku pogotowac około 15 minut fasolkę i kapustę. dodawac marchewkę i buraki, potem pomidora też pokrojonego, ziemnaki. gotowac do miękości. Doprawic do smaku. posypac zieleniną udekorowc kleksem śmietany. Jeżeli zupa jest mało czerwona wrzucic surowego obranego buraka na minimum kwadrans.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Fajna nazwa ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Moja babcia takie zupki nazywała \" dookoła kredensu i lodówki\". Zawsze były niepowtarzalne i przepyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajna ta zupka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !