Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

drobiowo-warzywne szaszłyki

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 1/2 kg
kapelusze pieczarek 20 dkg
patyczki do szaszłyków 10 szt.
Grill przyprawa klasyczna Prymat 1 op.
papryka zielona 2 szt.
papryka żółta 2 szt.
papryka czerwona 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: drobiowo-warzywne szaszłyki

Filety z kurczaka pokroić w kostkę i oprószyć przyprawa do grilla. Na patyczki nadziewać fileta na przemian z papryką pokrojoną w kostkę i pieczarkami. Położyć na rozgrzanym grillu, oprószyć przyprawą i piec do miękkości i rumianego koloru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 29.01.2012 15:10
super
Emilia21 27.09.2010 19:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak