Sposób przygotowania

Jajko roztrzepujemy z dodatkiem soli i pieprzu.Plasterek szynki wiejskiej wędzonej obtaczamy w roztrzepanym jajku,następnie obtaczamy w bułce tartej i znów w jajku i bułce tartej.Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron aż się zarumieni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika12

    daj kawalek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacze
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    musi byc pyszna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !