Sposób przygotowania

Śliwki pozbawione pestek rozgotowujemy do miękkości i miksujemy. Wlewamy do garnka, dodajemy sos sojowy, sól i cukier , gotujemy 10 minut. Możemy zapasteryzować sos w sloiczkach, przez 10 min. Świetny dodatek do mięs i wędlin.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne do mięska!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Fajny ten przepis:) lubię owoce w połączeniu z mięsem.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    super, na pewno zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super sosik!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Muszę wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !