Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

bISZKOPT http://www.doradcasmaku.pl/przepis/51834/biszkopt.html ROZKRAWAMY NA POL, W ŚRODEK WKŁADAMY TĘŻEJĄCĄ GALARETKĘ Z JABŁKAMI http://www.doradcasmaku.pl/przepis/51831/galaretka-z-jablkami.html, PRZYKŁADAMY WIERZCHEM, DRÓGĄ GALARETKĘ PRZYGOTOWUJEMY W POŁOWIE WODY KTÓRA JEST PODANA NA OPAKOWANIU , GDY BĘDZIE TĘŻEĆ DODAJEMY DO ŚMIETANY I MIKSUJMY, POLEAMY MASĄ WIEŻK. oDSTAWIAMY DO LODÓWKI DO STĘRZENIA.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pyszne ciasto:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !