Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z marchwii i rabarbaru

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 350g
rabarbar 150g
śmietana pol szkl
rzeżucha 2lyz
sól, cukier

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z marchwii i rabarbaru

Rabarbar pokroic w bardzo ciekie prązki. Marchew zetrzeć na tarce Wymieszać wszystkie skladniki. Doprawic do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak