Sposób przygotowania

Papryke pieczemy na grillu (skorka musi sie lekko zweglic). Obieramy z niej skórke. Przyrzadzamy sos olej mieszamy z octem, cukrem , doprawiamy, wrzucamy czosnek granulowany, dokładnie mieszamy. Papryke i sos podajemy oddzielnie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    szkoda, że sezon grillowy sie konczy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    Papryczki wyglądają smakowicie. Szkoda, że zima w pełni!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja papryczkech takich nie jadam, ale inni z pewnoscia by smakowali
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja papryczkech takich nie jadam, ale inni z pewnoscia by smakowali

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !