Sposób przygotowania

1. Cebulę pokroić i zeszklić na margarynie.
2. Kiełbasę i parówkę pokroić. Dodać do cebuli. Smażyć na średnim ogniu.
3.Cukinię pokroić. Dodać do składników, które już znajdują się na patelni.
4. Smażyć tak długo (ok. 5 minut), aż cukinia będzie miękka a kiełbaska złoto-brązowa.
5. Dodać pół kostki rosołowej i mieszać przez chwilę.
6. Ugotować makaron w osolonej wodzie na półtwardo.
7. Makaron wyłożyć na talerz. Na makaron kłaść usmażoną kiełbasę z cukinią.
8. Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    brzmi fajnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !