Sposób przygotowania

Piers pokroić w kostkę i podsmażyć na biało ( nie rumienić ),dodać przyprawę gros. Smażyć na niewielkiej ilości oleju. Wystudzić.
Układać w naczyniu, najlepiej szklanym.
Ułożyć mięso
Polac keczupem
Kukurydza
Polac majonezem
Ogórki konserwowe pokrojone w polplastry
Polac keczupem
Cebula w drobna kosteczkę – wyrównać i poklepać.
Polac majonezem
Wszystko posypać drobno pokrojona kapusta pekińską.
Przykryć i wstawić do lodówki. Dobra na drugi dzień.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Ta sałatka to u mnie obowiązkowe danie na imprezy rodzinne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !