Sposób przygotowania

Filety skrapiamy sokiem z cytryny, solimy, posypujemy pieprzem i estragonem. Wkładamy do naczynia żaroodpornego wraz z olejem i masłem, wlewamy bulion warzywny. Wkładamy do piekarnika na 170 C na 20 minut. Po tym czasie wlewamy białe wino, wsypujemy miętę i koperek i wkładamy jeszcze na 10 minut do piekarnika. Podajemy z ziemniakami z wody lub białym chlebem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    brzmi i wygląda zachęcająco!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawy przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe danie rybne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !