Sposób przygotowania

Z mięsa i warzyw gotujemy wywar jak na rosołek, dodajemy ziele,liść laurowy,kucharek i gotujemy wszystko do miękkości. Wyjmujemy miękkie warzywa i mięso,rozdrabniamy i wraz z jajkiem układamy w miseczkach.Do wywaru dodajemy żelatynę .Po schłodzeniu zalewamy wywarem mięso.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wyglada łądnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię bardzo podobnie ,tylko biorę mięso z piersi kurczaka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, lubię bardzo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ja też :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    uwielbiam galaretki
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Śliczna jest Kasi galaretka drobiowa , pewnie i smaczna ,bo karnawałowa!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ładnie wyglada:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smacznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    wygląda apetycznie i na pewno tak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !