Sposób przygotowania

Cukinie zetrzeć na grubym tarku- potrzebne jest 4 szklanki. Ser równiez zetrzeć na grubym tarku. Rozdzielić białka od żółtek. Białka ubić na sztywno i razem wszystko wymieszać ól, pieprz, Kucharek
Piec w temperaturze ok. 170oC (1,5 godz. )

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Pychota z plasterkami pomidora!
  • 6
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    czy cukinii nie trzeba nieco odcedzić z soku, którego ma bardzo dużo?
  • 5
    original
    Opublikowano

    gośka

    Jeżeli jest go za dużo to odlewamy, powinno być 4 szklanki startej cukinii, trochę soku może zostać ale nie za dużo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale nie ma cukinii w składnikach:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !