Sposób przygotowania

Ryż zalać wrzącym mlekiem,ugotować na sypko i ostudzić.Bułkę namoczyć w zimnej wodzie i odcisnąć.Utrzeć masło z żółtakami,bułką i jajkiem,dodać ryż,posolić i dokładnie wymieszać.Formować małe pulpeciki i gotować w bulionie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna216

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Świetne do zup i i sosów
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mała odmiana
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    tez robię z ryżem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !