Sposób przygotowania

Usmażyć dużą cebulę na złoty kolor. Dodać łyżeczkę papryki i moment smażyć.
Dolać 2 szkl. zimnej wody. Dodać 5 ziemniaków pokrojonych w kostkę
I kiełbasę też pokrojoną w plastry. Zagotować, posolić na koniec majeranek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Mnie bardziej smakuje z cebulą tylko zeszkloną.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anajka

    fajny, prosty przepis. Takie ziemniaczki to fajny pomysł na kolację na ciepło.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    proste
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawe :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !