Sposób przygotowania

Budyń czekoladowy ugotować na gęsto wg przepisu z opakowania, a następnie wrzucić czekoladowe wiórki. Przełożyć do talerzyków. Na środku każdego talerzyka usypać z wiórek kokosowych białe serduszko -można korzystać z szablonu lub foremki ;) Podawać na ciepło, bądź na zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    dla dzieci super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Fajne urozmaicenie zwykłego deseru
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    cudowna dekoracja :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !